HOTEL PERLA TIMIȘOARA

Perla Events

Alegerea perfectă pentru evenimente unice!

De ce Perla Events?

Cu o activitate și vastă experiență din 1992 , Hotel-Restaurant Perla are plăcerea să vă prezinte cea mai nouă sală pentru evenimente din Timișoara – Perla Events. Cu o capacitate de 300 de locuri pentru evenimente bussines și 250 de locuri pentru evenimente private, Perla Events este o locație deosebită, situată în apropierea Pieței Bălcescu, într-o zonă veche și liniștită a orașului, vis-a-vis de un parc deosebit, potrivit pentru ședințe foto și la 100 m de Biserica Ortodoxă cu hramul Adormirea Maicii Domnului din Piața Crucii. Datorită designului versatil, fie că este vorba de un eveniment bussines (conferință, lansare de produs, etc…) sau o petrecere privată (nuntă, botez, cununie, etc..) evenimentul d-voastră va fi garantat o reușită!

Pentru cei romantici, spațiul verde cu piscină poate fi locul ideal pentru desfășurarea ceremoniei religioase, a cununiei civile sau chiar a unei ședințe foto.

Oferim cliențiilor noștri o gamă completă de servicii pentru ca aceștia să se poată bucura de fiecare moment al evenimentului, într-o atmosferă rafinată și plină de stil. Vă  punem la dispoziție o echipă pregătită și dedicată dorințelor d-voastra, care lucrează cu profesionalism și pasiune până în cel mai mic detaliu, oferte personalizate în funcție de nevoile și cerințele fiecăruia. Maeștrii bucătari vă propun meniuri apetisante, atât în varianta clasică, la farfurie, cât și de tip bufet suedez, realizate în bucătaria proprie.

Probabil una dintre cele mai cochete și moderne săli de evenimente din Timișoara!

Săli de evenimente Timișoara

perla events
perla events2

Alege Perla Events și beneficiezi de:

Sala Perla Events cu un design deosebit.

 

Decor unic și elegant cu materiale prețioase și aranjamente florale de poveste.

 

Servicii profesionale de fotografie și videografie.

 

Meniuri apetisante realizate în bucătaria proprie.

 

Terasă, spațiu verde și piscină.

 

Un apartament de lux pentru miri în noaptea nunțiiTarife speciale pentru cazarea invitaților + mic dejun inclus.

 

Parcare proprie gratuita cu peste 80 locuri, supravegheată video.

 

Servicii de wedding planning gratuite.

 

Detalii suplimentare
Tel : 0722377280
events@hotelperla.ro